Ostoskori

Tuoteryhmät

HUOLLOT

Tervetuloa Tampereen Pyörän huoltopalveluihin – missä ammattitaitoinen tiimimme pitää pyöräsi rullaamassa sujuvasti ja turvallisesti. Huollamme kaikenlaisia pyöriä maantiepyöristä- sähköpyöriin, ja teemme huoltoja polkupyörän iskunvaimentimiin ja keuloihin.

150 neliömetrin kokoisen huoltotilamme ansiosta voimme taata, että huoltojemme jälkeen pyörän noutaminen onnistuu ilman kiirettä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Miten varata aika?

Voit sopia sinulle sopivan huoltoajan sähköpostilla huolto@tampereenpyora.fi tai soittamalla meille suoraan numeroon 041 318 8629. 

Voit myös tuoda pyöräsi varaamatta aikaa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Pienet työt, kuten renkaanvaihdot, pyrimme tekemään mahdollisimman nopeasti, usein saman päivän aikana.

Isommat työt, kuten perushuollot, teemme tulojärjestyksessä. Sovimme aina päivän, jolloin työ on viimeistään valmis.

Mitä pyörähuolto maksaa?

Huoltojemme hinnat löydät sivuiltamme. Esimerkiksi pikahuoltoon tuotu renkaanvaihto eturenkaaseen maksaa tyypillisesti vaihtotyön osalta 15€ ja uuden sisäkumin osalta noin 6€, yhteensä 21€. Toisena esimerkkinä perushuollon työ maksaa tyypillisesti 95€ ja uudet ketjut 18€, yhteensä 113€.

Teemme aina sovitut työt ennen aloittamista, ja jos huollon yhteydessä ilmenee tarvetta vaihtaa rikkinäisiä osia, lähetämme sinulle kuvan ja uuden osan hinnan pyytäen valtuutuksen ennen vaihtotyötä.

Pyörä on huollettu, mitäs nyt?

Saat aina ilmoituksen valintasi mukaan joko tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun pyöräsi on huollettu ja valmiina noudettavaksi. Voit tulla noutamaan pyöräsi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Näytetään 1 - 22 / 22 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 22 / 22 tuotetta
Lajittele