Ostoskori

WTB Tire Byway 27,5" Gravel- rengas, 650b x 47c


44,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 44,90 €
sis. 24 % ALV


WTB-renkaat Byway 27,5" | 650b Road Plus

WTB Byway -rengas tarjoaa tasaisen pidon ja täydelliset vierintäominaisuudet riippumatta siitä, millä pinnalla olet. Tasainen keskilinja ja vinoneliön muotoinen sivuprofiili yhdistettynä pitäviä sivukorvakkeita mahdollistavat yhdistelmän koon mukaan. Tämä rengas tarjoaa alhaisen vierintävastuksen päällystetyillä teillä ja uskomattoman maastopitoa ja mukavuutta.
Aja renkaalla bikepacking- tai sorapyörälläsi ja avaa uusia polkuja. Bywayn avulla WTB on luonut renkaan, jolla voit koe ajamisen ilo uudella tavalla

TCS-renkaat
TCS-renkaat hyödyntävät UST-renkaan edut ja yhdistävät ne ei-UST-renkaan kevyeen painoon Kevyt runko, joka on tiivistetty rengastiivisteellä, pitää pyörivän massan miellyttävän matalana ja estää reikiä ja UST-yhteensopiva helma varmistaa turvallisen istuvuuden vanteeseen

TCS-kevyt kotelo
Joustava, tubeless-yhteensopiva ja kevyt runko, joka voidaan ajaa ilman putkea pienellä vaivalla WTB TCS Fluid -renkaan tiivisteaineella. Tietysti myös sitä voidaan käyttää putken kanssa.

Dual DNA Rubber Compound
Dual DNA on täydellinen sekoitus tehokkuutta, pitoa ja kestävyyttä. Keskilinja on hieman kovempaa kumisekoitusta nopeaan rullaukseen ja suuriin kilometrimääriin, kun taas sivuilla on käytetty pehmeämpää kumisekoitusta, joka varmistaa tarvittavan pidon mutkissa.


Tekniset tiedot:

Rengastyyppi: taittuvat renkaat
Käyttöalue : Tie, Sora, Cyclocross
Koko (tuumaa): 27,5 | 584x47C
Koko (ETRTO): 47 - 584
Kumiyhdiste: Dual DNA Rubber Compound
Runko: Kevyt kotelo
Yhteensopiva sähköpyörä: k. A
Profiili: Byway (nopeasti rullaava, erinomainen pito)
Ilmanpaine: kA
Suositeltu sisävanteen leveys: 19 - 25 mm
Maksimikuorma: k. A
Väri: Musta

Paino valmistajan mukaan: 535g

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Tuotteen tiedot
Tuotenumero: 714401107014