Ostoskori

Terässiipi

Sähköpyörä Terässiipi 365 W


3 399,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 3 399,00 €
sis. 24 % ALV

Klassikko tekee paluun sähköisenä


Määrä
Toimitus 4-7 arkipäivää

JOKAISELLE VUODEN PÄIVÄLLE

365 symboloi mallisarjaan kuuluvien pyörien soveltuvuutta ympärivuotiseen ajoon pohjoismaisissa olosuhteissa – kurasta, pakkasesta, lumesta, suolatuista teistä tai kaamoksesta riippumatta. Terässiipi 365 on runkomallista riippumatta varusteltu vaativissa olosuhteissa toimintavarmoilla komponenteilla, joiden varaosasaanti pystytään varmistamaan. Kunkin pyöräyksilön muokattavuus on huomioitu eri tarpeita sekä vuodenaikoja silmällä pitäen, jotta jokainen voi ajaa itselleen parhaiten sopivalla pyörällä lisävarusteineen.

BROSEN SÄHKÖJÄRJESTELMÄ

Sähkönsä 365 saa saksalaiselta kaikki arvostelijat vakuuttavalta Broselta, jonka hihnavedollinen Drive T Mag moottori tuottaa lähes äänettömän ja ylellisen tasaisen avustuksen.

70 Nm Brose Drive T Mag – Brosen moottori on ainoa Euroopassa valmistettu moottori (Berlin, Saksa). Hihnavetonsa ansiosta se on myös markkinoiden hiljaisin. Brosen Display Allround hallintalaite sisältää tärkeimmät ajotiedot ja vapauttaa ohjaintangon keskiosan vapaaksi, jolloin erilaisille laukuille, telineille tai etukoriadaptereille jää tilaa.

630 Wh Akku – Riittää parhaimmillaan optimaalisissa olosuhteissa alhaisilla avustuksilla ja kevyillä kuormilla jopa 200 km matkaan. Käytännössä keskitason avustuksilla ja normaalilla kuormilla ajettaessa toimintamatka asettuu noin 100 km kohdalle. Akku on integroitu rungon alaputkeen, ja se on ladattavissa joko suoraan rungosta tai irroitettuna.

1×10 Shimano Deore – Deore takavaihtaja on varustettu lukitusmekanismilla, joka vähentää riskiä ketjun hyppäämiselle pois rattaalta ajettassa maastossa tai röpelöjäällä. Alin vaihde on tavalliseen retkipyörään nähden kevyt (42 hampainen ratas), jonka ansiosta jyrkkien mäkien nouseminen on helpompaa vaikka tien kunto tai mahdollinen peräkärry yrittäisi menoa hidastaa. Lisäksi vaihdevaijerit on erikoiskäsitelty tuotantovaiheessa jäätymisen estämiseksi.

60mm Rengas – Sileäpintaisen renkaan ansiosta ajaminen sileillä alustoilla kesäaikaan on helposti rullaavaa ja talveksi tilalle on mahdollista asentaa maastorengas nastoilla parhaan pidon aikaansaamiseksi. 27,5″ vanteen ansiosta pyörä kiihtyy nopeasti ja auttaa kaupunkipyöräilijää liikennevirrassa. Leveän renkaan profiilin ulkokehä vastaa kuitenkin retkipyörissä totuttua 28″ kokoa.

Runko – Havunvihreä väri ja maalin kiiltoisuusaste on valittu parhaan suojan sekä puhtaanapysymisen ehdoilla. 365 W:n runkomalli yksinkertaisuudessaan tarjoaa mukavuutta kyytiin noustessa sekä pois. Runkokoista sopivuus löytyy aina 155-195cm pituiselle kuljettajalle.

Lokasuojat – Riittävä pituus suojaamaan tiesuolalta ja muulta roiskeelta. Nastarenkaiden asennusmahdollisuus on toteutettu ilman muutoksia lokasuojiin tai muihinkaan pyörän asetuksiin.

Joustohaarukka – Suntour XCM32 ATB 80mm:n joustomatkallaan antaa perinteiseen retkipyörään verrattuna mahdollisuuden ajaa haastavammassakin maastossa.

Valaistus – Suomalaisen Herrmanssin MR8 ajovalossa on tavallista laajempi valokeila sekä valaisevuus myös sivuille. Pimeydessä ajettaessa pyöräilijän näkyvyys sivusuuntaan toteutuu myös renkaiden ulkoreunoissa olevien heijastinnauhojen avulla.

Tavarateline – AVS kiinnitysjärjestelmällä varustellun tarakan ansiosta korit ja muut AVS kiinnitystä tukevat lisävarusteet pysyvät varmasti ajossa tukevasti kiinni ja irtoavat helposti, kun on sen aika.
Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)