Ostoskori

26" KU2 DISC


449,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 395,12 €
sis. 24 % ALV

Kevyt alumiinirunko ja 26" kiekot helpottavat käsittelyä pienemmille kuskeille ja levyjarrut tuovat turvallisuutta liikenteeseen


Määrä

Esittelemme ylpeydellä kevyen ja monipuolisen maastopyörän, joka on suunniteltu erityisesti nuorille pyöräilijöille sekä niille, jotka arvostavat helppoa käsittelyä ja turvallisuutta. Tämä maastopyörä tarjoaa vertaansa vailla olevan hinta-laatu-suhteen ja on täydellinen vaihe ennen suurempien pyörien käyttöönottoa.

Pyörän 6061-alumiinirunko on valmistettu huippuluokan hydroformaus-tekniikalla, mikä tekee siitä kevyen ja silti kestävän vaihtoehdon. Se on suunniteltu tarjoamaan helpon käsittelyn nuoremmille kuljettajille.

26" kiekot tekevät tästä pyörästä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat kokeilla maastopyöräilyä. Ne tekevät pyörän käsittelystä vaivatonta ja tarjoavat vakautta asfaltin ulkopuolella mutta rullaavat hyvin myös koulumatkalla.

Turvallisuus on etusijalla. Tämä maastopyörä on varustettu tehokkailla levyjarruilla, jotka tuovat luotettavan pysähtymisen ja hallinnan kaikissa maasto-olosuhteissa. Voit pyöräillä luottavaisin mielin, olipa maasto mikä tahansa.

Pyörässä on kestävät Megamo Double Wall alumiinivanteet, jotka kestävät aktiivista käyttöä ja pitävät pyörän huippukunnossa.

XS = 13" n. 135 cm>

S = 15" n. 145 cm>

M = 17" n. 155 cm>

Valmistajan kokosuositus on aina suuntaa antava ja autamme aina myymälässämme sinua löytämään sinulle parhaan mahdollisen runkokoon.

Megamo tarjoaa kaikille valmistamilleen pyöränrungoille elinikäisen takuun.

Runko
ALUMIINI 6061 HYDROMUOKATTU
HaarukkaALUMIINI JOUSTOKEULA
TakavaihtajaSHIMANO TOURNEY TX35 3x7
VaihteenvaihtajaSHIMANO TOURNEY  TZ30
VaihteetSHIMANO TOURNEY  EF41
KampisarjaMEGAMO 920 42-32-22 T
KasettiSHIMANO TOURNEY TZ21 7s 14-28 T
Renkaat26" x 1,95"
PyörätMEGAMO Alumiini

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)