Ostoskori

MEGAMO

Hiilikuitu Gravel MEGAMO WEST AXS (24)


3 799,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 3 799,00 €
sis. 24 % ALV

Määrä

Valitsemalla SRAM AXS 1x12 -langattoman sähköisen voimansiirron Gravel-pyörääsi saat huippuluokan suorituskyvyn, helppouden ja tyylin yhdessä paketissa. Nauti langattoman voimansiirron eduista ja keskity täysillä pyöräilykokemukseesi! 

AXS-teknologia mahdollistaa nopean ja tarkan vaihtamisen sähköisesti. Voit nauttia huippuluokan vaihtamisesta millä tahansa maastolla langattoman teknologian tarjoamalla vaivattomuudella.

Luotu uusien polkujen ja teiden löytämiseen. Megamo West on täydellinen pyörä sorateiden ystäville, niille jotka haluavat ajaa uusia polkuja ja nauttia tästä vapaudesta huoletta. Pyöräily tällä pyörällä antaa sinulle loputtomat mahdollisuudet, se on täydellinen työkalu kaikille avoimille mielille.

Westissä on hiilirunko ja haarukka sekä korkea vaimennuskyky. Alhaisen vierintävastuksen ja mukavan geometrian ansiosta se on täydellinen työkalu poluilla ja pitkillä matkoilla.

West:in runko tukee erilaisia pyöräkokoja 650bx47, 700cx37 - 700cx50. Sinä päätät, mikä koko sopii parhaiten tarpeisiisi ja haluatko vaimennusta nopeuden sijaan. 

Pyörän monipuolinen luonne mahdollistaa sen, että käyttäjät voivat löytää uusia polkuja, riippumatta heidän kokemuksestaan, kuka tahansa voi nauttia tästä pyörästä ja sen kaikista mahdollisuuksista.

Tämän pyörän ulkonäkö on yksinkertainen ja kaunis sisäisen johdotuksensa ansiosta. Mahdollisuus asentaa moderneja pyörälaukkuja lukuisten kiinnityskohtien ansiosta.

West on pyörä kaikkeen, luopumatta mistään.

RUNKOCarbon Gravel Advanced Composite -runko, täydellinen sisäinen kaapelireititys, Flatmount jarruille, 12x142 läpiakseli
HaarukkaHiilikuituhaarukka, sisäinen kaapelin reititys, Flatmount jarruille, 12x100 läpiakseli
HeadsetFSA 1-1/8 1-1/2 * 1,5 kartiomainen
TakavaihtajaSram X1 Eagle AXS 12s
Vaihteen vaihtajatSram Apex 1x12 AXS
KampisarjaSram Apex 40T AL
KasettiSram Eagle 10-52T
JarrutSram Apex 1 hydraulinen levyjarrut
RenkaatWTB Riddler 700x45c TCS 60tpi
KiekotFulcrum Racing 800 DB
OhjaustankoMegamo Specific Gravel HB FOV Compact
OhjainkannatinMegamo FOV
SatulatolppaMegamo 27,2mm
IstuinSelle Italia Novus Boost Evo Superflow

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)