Ostoskori

Pyörien Pikahuolto Auki – Hätäapua Tampereen Keskustassa!

Pyörien Pikahuolto Auki – Hätäapua Tampereen Keskustassa!

Puhkesiko työmatkalla rengas tai jarrut ei toimi? Ei hätää apu löytyy läheltä!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Puhkesiko työmatkalla rengas tai jarrut eivät toimi? Ei hätää, apu löytyy läheltä!

Tampereen Pyörän Aleksanterinkadulla sijaitseva pyörähuoltomme on valmiina auttamaan sinua nopeasti ja vaivattomasti. Maanantaista perjantaihin palvelemme aukioloaikojemme puitteissa, ja erityisesti pikahuoltomme on suunniteltu ratkaisemaan pikaiset pyöränhuoltoasiat, kuten renkaanvaihdot, jarrujen ilmaukset ja voimansiirron säädöt.

Pikahuoltomme tavoitteena on saada sinut takaisin pyörän selkään välittömästi. Mikäli ruuhkautumme, pyrimme silti hoitamaan huoltosi pikaisesti, yleensä 1-3 tunnin sisällä. Voit käyttää odotusaikasi tehokkaasti vierailemalla naapurissamme sijaitsevassa Kahvila Runossa ja nauttimalla kupposen kahvia.

Isompiin huoltoihin, kuten perus- ja täyshuoltoihin, voit varata ajan etukäteen sähköpostitse osoitteesta huolto@tampereenpyora.fi.

Tutustu myös pientöidemme huoltohinnastoon tästä linkistä.

Tampereen Pyörä tarjoaa sinulle osaavaa ja nopeaa pyöränhuoltoa Tampereen keskustassa. Tule käymään, niin pidämme huolta siitä, että pääset jatkamaan matkaasi pyöräsi kanssa mahdollisimman nopeasti! Tampereen Pyörän huoltomiehet on aina valmiina auttamaan sinua.